آلودگی های صوتی بیش از حد موجود در جوامع سنتی و افزایش استفاده از نیروی الکتریسیته و فناوری های وابسته به آن باعث شده است که احتمال میزان برق گرفتگی و آتش سوزی در ساختمان ها افزایش یابد.
همه افراد جامعه می خواهند که درون ساختمان های امن زندگی کنند. ساختمان هایی که از بیرون دیوارهای آن انرژی الکتریکی به درون یا بیرون سرایت نکند. ساختمانسازی جدید به نقطه ای رسیده است که برای این اتفاقات نیز راه حلی اندیشیده است. تکنولوژی باعث ساخت محصولی به نام ساندویچ پانل شده است. که ساندویچ پانل دیواری و ساندویچ پانل سقفی از انواع آن می باشد. این صنعت تحول بزرگی در ساخت و ساز به وجود آورد که با مزیت های که دارد دیگر کمتراز مصالح برای ساخت و ساز صنعتی استفاده می گردد.
مقاومت ساندویچ پانل دیواری در برابر عبور نویز و الکتریسیته
حتی مدل های جدید ساندویچ پانل دیواری می تواند میزان نویز عبوری از خود را به پایین ترین حد ممکن برساند. یعنی شما در محیطی زندگی کنید یا به کار بپردازید که تعیین میزان عبور اشعه ها هم در اختیار شما باشد.
نویز و الکتریسیته تا چه حدی از ساندویچ پانل دیواری عبور می کنند؟
برای ساختن یک مکان امن و با آرامش، از مواردی که باید به آن توجه کنیم این است که نویز تا چه حدی از دیوار های خانه ما میگذرد ؟ همچنین باید از امنیت خانه در برابر الکتریسیته نیز مطمئن شویم. استفاده از یک ساندویچ پانل دیواری مخصوص عایق صدا و الکتریسیته می تواند راه حلی برای این مسئله باشد.
صدا چگونه از انتقال می یابد ؟
صدا نوعی از انرژی است که وقتی اشیاء به لرزش در می آیند به وجود می آید. این انرژی باید به جایی برود، پس شروع به حرکت می کند و از منبع صدا فاصله می گیرد، اشیاء و هوای اطراف را به لرزش در می آورد تا زمانی که این انرژی به گوش ما برسد. اگر ما می خواهیم به مکانی بدون صداهای اضافه برسیم، باید جایی در میان این پروسه صدا را متوقف کنیم.
ساندویچ پانل عایق صدا با داشتن کمترین فضا برای انتقال یافتن هوا، تا حد ممکن صداهای اضافی را حذف می کند. این ساندویچ پانل دیواری، از پشمسنگ یا فوم تولید می شود. این پانل ها با جذب کردن موج های صدا، صداها را به صورت کلی خفه می کنند، صداهای داخل محصور شده در بین دیوار ها را واضح تر می کنند و طنین و انعکاس صداها را در بین ساندویچ پانل های دیواری محدود می کنند.
وقتی امواج صدا به ساندویچ پانل های دیواری برخورد می کنند، فیبر های فایبر گلاس یا منافذ فوم به لرزش در می آیند، این لرزش ها به سرعت به جایی می رسند که انرژی این امواج صدا، به انرژی تلف شده یا گرما تبدیل شود. از این جایی که این انرژی قابل دسترسی نیست، خیلی زود پراکنده می شود و امواج صدا هم ناپدید شده و در نتیجه، صدایی منتقل نمی شود.
عبور الکتریسیته از ساندویچ پانل دیواری
ولی در مورد الکتریسیته باید بدانید که برای عبور الکتریسیته از یک شئ، آن شئ باید الکترون آزاد داشته باشد که دیوار ها معمولا این ویژگی را ندارند. مگر این که دیوار کاملا از فلز ساخته شده باشد. ولی هیچ شیئی به صورت کامل در برابر جریان الکتریسیته مقاوم نیست، شاید در ولتاژ های خیلی بالا که در برق شهری استفاده نمی شود، بتواند از دیوار عبور کند.
ولی با استفاده از ساندویچ پانل های دیواری، نگرانی ای در این موضوع حس نمی شود. دو لایه ی رویی پانل ها اگرچه از جنس فلزند، ولی هسته ی مرکزی آن ها اجازه ی عبور الکتریسیته را نمی دهد.
البته این محصولات هنوز به طور کامل از این فناوری پشتیبانی نمی کنند. اما شرکت های سازنده این محصولات به دنبال تست و بررسی این ویژگی ها بر روی پانل های خود هستند. تصور کنید در محیطی هستید که عایق الکتریسیته می باشد. در این صورت نه تنها خطر برق گرفتگی شما را تهدید نمی کند. بلکه حتی وسایل برقی شما نیز در امان خواهند بود.
در واقع کاری که ساندویچ پانل ها انجام میدهند را مصالح سنتی قادر به آن نبودند. در مصالح سنتی تنها ایجاد یک چهاردیواری و سرپناه مطرح بوده است. اما در مورد پانل های دیواری سفارشی سازی آن برای هرکاربردی مطرح است. به این معنا که ساخت یک ساختمان اداری و یک منزل مسکونی نیاز به نوع خاصی از این محصول دارد.